אמיר ליאון  – 0522257209

אני אמיר ליאון, נשוי לאור ואבא לשניים, תושב נווה דניאל.

נרגש לפתוח את שנתי השנייה כמנהל יחידת הנוער בשכונת הר חומה.

אני מגיע לעולם החינוך מתוך אמונה עמוקה בכוח של קשר אישי, הקשבה וליווי בגובה העיניים. עבורי, כל נער ונערה הם עולם ומלואו, והשליחות שלנו היא להיות עבורם כתובת בטוחה, לייצר הזדמנויות ולהעניק לכל אחד ואחת מרחב לצמוח, להוביל ולהרגיש שייכים.

בשנה החולפת הרחבנו משמעותית את פעילות הנוער בשכונה. פתחנו קבוצות ייעודיות לבנים ולבנות דוברי צרפתית, קבוצת נוער לנערי תיכון דרך העמקנו את שיתופי פעולה עם כלל הגורמים הפועלים למען הנוער, והרחבנו את מגוון הפעילויות החברתיות,

הערכיות והקהילתיות.

במהלך השנה השקנו תוכנית חונכות ילדי צמי"ד מלווים ע"י הנוער, מתוך אמונה בכוחה של נתינה,

אחריות חברתית ויצירת קשרים משמעותיים בקהילה.

בתקופת הלחימה יזמנו עשרות מפגשי חוסן עבור בני הנוער והקהילה, שהעניקו מענה רגשי, חיזקו את תחושת השייכות והחיבור, והדגישו את העוצמה, הערבות ההדדית והאיכות של הנוער שלנו.

עבורנו זו הייתה הוכחה שגם ברגעים המאתגרים ביותר, הנוער של הר חומה יודע להתגייס, להוביל ולהיות מקור של כוח, תקווה ועשייה למען הקהילה כולה.

עם הפנים לשנה הבאה- נמשיך להגיע לכמה שיותר בני ובנות נוער, להעמיק את המעורבות הקהילתית ולפתח מסגרות ערכיות חדשות. השנה נשיק פרויקטים חדשים ומבטיחים: "נוער צעיר", מדרשה, פורום מערך הנוער ו"שולחן עגול" שכונתי. העצמת תנועות וארגוני הנוער.

אירועי שיא במהלך השנה:

קולות קוראים לנוער- פרסום קולות קוראים לאורך השנה לעידוד יוזמות חברתיות וקהילתיות, ומתן הזדמנות לבני הנוער להוביל ולהשפיע.

יריד תעסוקת נוער- חיבור בני הנוער למקומות עבודה ומתן תעסוקה בחופשות.

שבוע המעשים הטובים- פרויקטים של התנדבות ונתינה בקהילה.

אלול- ימי לימוד והתעוררות

ימי שיא קהילתים- פעילויות המשלבות משפחות, בני נוער וקהילה.

אני מתרגש מאוד לקראת השנה הקרובה. מאמין בכל הלב בנוער שלנו,

בכוחות שלו ובטוב שיש בו. בעזרת ה', נמשיך לעשות טוב, לחלום בגדול,

לצמוח יחד ולבנות נוער חזק ומאוחד. מחכה לפגוש אתכם בעוד שנה מלאה בחוויות,

עשייה והמון שמחה.

המשרד שלי נמצא במינהל הקהילתי ברחוב שאול אביגור 7

הצטרפו לקבוצת נוער חמ"ש

הצטרפו לקבוצת עדכונים להורים ממחלקת הנוער

מחלקת הנוער פועלת עבור דור העתיד שלנו, שכבר כיום מהווים כח פועל ומניע, בעל יכולות גבוהות, יוזמה ואמונה. אנו רואים עד כמה בני הנוער פועלים במסירות ואחריות כשרק נותנים להם את ההזדמנות והרוח.

החברות בתנועות הנוער מציעה דרך אחרת לבלות את שעות הפנאי, מזמנת השתייכות לקבוצה חברתית ומאפשרת מפגש והיכרות עם בני נוער מכלל השכונה. יחידת הנוער מעודדת את הנוער להצטרף לתנועות ופועלת לשיתוף פעולה וליווי של תנועות הנוער.

בחומת שמואל פועלות מספר תנועות נוער ברחבי השכונה-

– עזרא חמ"ש- מוריה בר און 052-4239913

– עזרא יפרח- אביגיל ליפשיץ 058-7532349

– אריאל בנות- מוריה שראל 053-3445569

– אריאל בנים

– אריאל שלג בנות- נעה חג'בי 054-3900028

– אריאל שלג בנים

– בני עקיבא- אסיף סולטן 054-9070370

– הצופים

עתידה של האומה תלוי בחינוך הנוער שלה (בן גוריון)

מחכים לפגוש אתכם!

דילוג לתוכן